Jeg er født og opvokset i Bulgarien og nu er jeg bosat i Danmark. Fra Bulgarien har jeg en uddannelse i Billedkunst med speciale i maleri. Jeg har ved siden af kunsten altid brændt for tekstil og tøjdesign, og derfor blev jeg i 2015 færdiguddannet Professionsbachelor i Tekstildesign Håndværk og Formidling i VIA Design (VIA University College). I 2016 startede jeg mit eget tøjmærke – Milena Munck.

I mit design trækker jeg på min viden og erfaring fra både kunsten og tekstilfaget. Jeg arbejder eksperimenterende med former, farver og linjer, og leger med det sammenspil, som kroppens former giver tøjet. Designet er elegant, tidløst og enkelt, med fokus på unikke detaljer.

Udover at have et elegant og unikt design, er det også meget vigtigt for mig, at tøjet er behageligt at have på. Min kollektion er derfor lavet i strik i naturmaterialer, da strikken gennem sin elasticitet giver rigtig god komfort til kroppen. Ved at anvende forskellige rib strukturer udvider jeg bevægelses mulighederne i tøjet uden at ændre på pasformen.

Det sidste, jeg vægter højt i mit design er kvalitet. Jeg udvælger derfor alle materialerne med stor omhu, så mit tøj kan bruges år efter år uden at miste hverken form eller farve. Jeg involverer mig personligt i alle led i produktionen, så jeg sikrer mig, at mine kunder får et produkt, der lever op til min høje krav om både design, komfort og kvalitet.

Milena Munck